مبانی نظری و پیشینه تحقیق بهداشت روانی و سلامت روانی
مبانی نظری و پیشینه تحقیق بهداشت روانی و سلامت روانی فصل دوم پایان نامه،پیشینه،ادبیات پژوهش ،کارشناسی ارشد ،مفهوم ،مبانی نظری،مبانی نظری وپیشینه تحقیق، دارای 58 صفحه وبا فرمت ورد وقابل ویرایش می باشد
توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)
همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه
توضیحات نظری کامل در مورد متغیر پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه
رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب
منبع : انگلیسی وفارسی دارد (به شیوه APA)
نوع فایل: ورد و قابل ویرایش با فرمت .doc
گارانتی بازگشت وجه: دارد ( کیفیت این فایل تضمین شده است درصورت هرگونه مشکل یا نارضایتی احتمالی مبلغ شما بازگردانده می شود)
بخش هایی از محتوای فایل پیشینه ومبانی نظری::
فهرست مطالب:
تاریخچه بهداشت روانی
تعریف سلامت روانی و نظریه های ارائه شده
عوامل موثر در سلامت روانی انسان
10-هدف اصلی بهداشت روانی و دیدگاههای روان تحلیگری و انسانگری در مورد بهداشت روانی
11-الگوی شخصیت سالم از دی دگاه پرلز
12-دیدگاه اریسکون در مورد مشخصات افراد سالم
13-دیدگاه انجمن ملی بهداشت جهان درباره افراد دارای سلامت ذهنی و روانی
14-دیدگاه نظرهای نظری درباره سلامت روانی
الف ـ نظریه سیستم ها
ب ـ ودیکود اکولوژیکی
ج ـ مفهوم تعادل حیاتی
منابع
تاریخچه:
اگر چه وجود بیماری های روانی در جوامع مختلف از قرنها پیش مورد تأیید قرار گرفته است اما در طی قرن حاضر که روشهای آماری برای برآورد نمودن حجماین مشکلات مورد استفاده قرار گرفت.
در قرن 19 علوم و تکنولوژی پیشرفت قابل توجهی کرد و انقلابات اجتماعی زیادی بوجود آمده و بعلّت تحوّلات اجتماعی، علم پزشکی جزو علوم انسانی و روان شناسی و مسایل روانی بعلت پیدایش دانشگاهها مسئله روز شد و مکاتبات مختلف علمیدر زمینه روانپزشکی و روان شناسی بوجود آمد که به علّت گستردگی آنها از ذکرشان صرف نظر میشود. ولی نتیجه کلی آنها پیدایش روانیزشکی به شکل امروزین است.
به منظور انجاماین تحولات در سال 1930 اولین کنگره بین المللی بهداشت روان با شرکت نمایندگان 50 کشور در آمریکا تشکیل شد و بعلت بروز جنگ جهانی دوم تشکیل کنگره های بعدی به تعویق افتاد و نهایتاً در سال 1948 سومین کنگره بین المللی بهداشت روان در لندن تشکیل و اساس فدراسیون جهانی بهداشت روانی بینانگذاری شد و در همان سالاین فدراسیون به عضویت رسمیسازمان یونسکو و سازمان جهانی درآمد. (میلانی فر، بهروز،بهداشت روانی،انتشارات رشد سال 1372)
در قرن بیستم با امروزین شدن رشته های مختلف علمیدانش همه گیر شناسی نیز تحول پیدا کرده و شیوه هایی جهت بررسی وتحقیق بیماریها ابداع شد که با گذشت زماناین شیوه ها نیز تکامل یافته و کاملتر شد.
بر همین منوال نتایج مختلفی که در طی دوره های زمانی مختلف و یا در مکانهای مختلف بدست آمده با همدیگر مغایرت دارند و دراین زمینه تحقیقات دیگری جهت جمع بندی و نتیجه گیریهای کلی بر روی تحقیقات قبلی آمده صورت گرفته که از آن جمله میتوان کاردورنوند (Dohrenwend) اشاره کرد.
به کاربردناین آزمونها دارای برتریهایی به شرح زیر است:
به تعد اد بیشتری از آزمودنی ها می توان دست یافت.
روش نسبتاً ارزانی است و وقت گیرنیست.
این آزمونها عینی هستند و نمره گذاری بر قضاوت ذهنی آنها متکی نمیباشد.
مشکلات مربوط به بهره گیری از ملاکهای متفاوت بین مصاحبه گران وجود ندارد.
قبل از آنکه در مورد اطلاعات اخیر که با استفاده از شیوه های روش شناختی جدید استاندارد شده صورت گرفته بپردازیم لازم است توضیح مختصری نسبت به ابزارهای تحقیق طراحی شده جدید و ویژگیهایی که بایستی داشته باشند و مسایل و موانع خاصی که در جهت طرحاینگونه ابزراها در رابطه با بیماریهای روانی وجود دارند ارائه گردد.
در صورت هرگونه مشکل، سوال وپشتیبانی با تلگرام شماره های زیر در ارتباط باشید
09182840269
09189763156
نحوه دانلود : بلافاصله پس از پرداخت آنلاین قادر به دانلود فایل خواهید بود و همچنین یک نسخه از “لینک دانلود” نیز برای شما ایمیل می شود
دیدگاه ها